Top 10-Duikbestemmingen

18/02/2011 by: Trademedia.nlRemko Jonkers

De echte duikers weten precies waar ze moeten zijn voor een helderblauwe zee en voor de flora en fauna van het onderwaterleven. Maar wat zijn eigenlijk de allermooiste duik- en snorkelplaatsen ter wereld? Egypte, Monado, de Filipijnen of Indonesie of toch het Great Barrier Reef in Australie?

Van het Oostvoornse Meer naar Micronesie tot Oman, van Noord tot Zuid, van Oost naar West. Voor iedereen die graag gaat duiken of snorkelen zijn er talloze mogelijkheden. Van het Oostvoornse meer tot de koraalriffen van Egypte, er kan zo’n beetje overal ter wereld gedoken en gesnorkeld worden. Maar de ene onderwaterwereld is de andere niet natuurlijk. Je duikt immers liever in een helder tropische blauwe zee dan in een donker, koud meertje. Tenminste, de echte die-hard vakantieduikers wel ;-)) Om nu precies te weten waar je als duikfanatiekeling naartoe moet, hebben wij onze top tien van de beste duikplaatsen/duikspots ter wereld op een rijtje gezet.

De Top 10-duikbestemmingen ter wereld

  1. Micronesie, Palau
  2. Malediven, Liveaboard MY Gaaviya
  3. Trinidad & Tobago
  4. Costa Rica, Papagayo
  5. Filipijnen, Negros
  6. Israel, Eilat
  7. Thailand, Phuket
  8. Micronesie, Yap
  9. Indonesie, Borneo
  10. Oman, Muscat

Deze top tien mag dan wel de mooiste duikplekken op aarde weergeven, er zijn er natuurlijk nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan het Great Barrier Reef in Australië, de Seychellen, de Maladiven, Mauritius, Curacao, Bonaire, Bali, Maleisië en Egypte.

Uitgelicht

Duiken Palau

YouTube voorvertoningsafbeelding

Duiken Sipadan

YouTube voorvertoningsafbeelding

Duiken Bonaire

YouTube voorvertoningsafbeelding
Stem of voeg toe aan:  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply