Privacy Verklaring

Deze pagina heeft tot doel u te informeren over hoe Duikadvies.nl omgaat met het verwerken van uw persoonsgegevens.

Veiligheid van gegevensverwerking via internet
Ondanks dat Duikadvies.nl alle mogelijke beveiligingsmaatregelen heeft genomen en zal nemen, zijn aan de verwerking van uw persoonsgegevens via het internet risico’s verbonden die inherent zijn aan het internetgebruik in het maatschappelijke verkeer.

Registratie

Indien u zich inschrijft op onze website zal Duikadvies.nl deze informatie niet doorverkopen aan derden. Indien u zich inschrijft op Duikadvies.nl ontvangt u automatisch onze maandelijkse nieuwsbrief met daarbij vele andere ledenvoordelen.

Wilt u deze voordelen niet meer ontvangen moet u zich uitschrijven. Neem hiervoor contact met ons op en of stuur ons een e-mail. Inschrijven op de website doet u altijd zelf, Duikadvies.nl blijft hier buiten. Volledigheidshalve informeren wij u dat wachtwoorden voor ons niet inzichtelijk zijn.

Statistieken
Duikadvies.nl maakt gebruik van het statistiekenprogramma AWstats. Statistieken geven relevante informatie over de bezoekers van de website, zoals de meest gevraagde pagina’s. Deze informatie is geanonimiseerd. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren of om meer gerichte informatie op de site te zetten. Voor het forum bezoek worden meer gegevens geregistreerd, waaronder uw ip-adres.

Gebruik van Cookies
Een andere methode die veel op internet wordt gebruikt om de werking van internetpagina’s te verbeteren, is het gebruik maken van zogenaamde (tijdelijke of permanente) “cookies”. Dit zijn kleine tekstbestanden die automatisch door de bezochte internetpagina op de computer van een bezoeker worden geplaatst. Hierin kunnen bijvoorbeeld de voorkeuren van een bezoeker worden vastgelegd. De internetpagina kan bij een volgend bezoek automatisch aan deze voorkeuren worden aangepast. U kunt in uw browser het gebruik van cookies uitzetten.

Wijzigingen
Duikadvies.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Check daarom regelmatig deze privacyverklaring voor het privacybeleid van Duikadvies.nl.

Overig

Rechten over hoe met het verwerken van persoonsgegevens dient te worden omgegaan, kunnen worden ontleend aan deWet bescherming persoonsgegevens. Voor algemene informatie over de Wet Bescherming Persoonsgegevens en het aanvragen van een brochure kunt u terecht bij de Infolijn van Postbus 51. Deze informatielijn is te bereiken op het gratis telefoonnummer 0800-8051.

Stem of voeg toe aan:  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Plaats dit bericht op Twitter