Duikwinkel of duikschool eigenaar?

18/02/2011 by: Trademedia.nlRemko Jonkers

Eigenaar van een duikwinkel of duikschool?

Vanaf heden is het naast het regulier adverteren mogelijk geworden om vermeldt te worden op de duikwinkel-/ en duikscholen overzichtspagina’s van uw regio op Duikadvies.nl. Bijvoorbeeld op de subpagina “Duikwinkel Rotterdam“, of  ”Duikwinkel Amsterdam“.

Wij bieden twee mogelijkheden van plaatsing:

1. Basis vermelding

Een basis naamsvermelding zonder link is gratis. Wij stellen 1 voorwaarde voor vermelding en dat is dat het mailadres afkomstig moet zijn van de duikwinkel of duikschool zelf. Op het moment deze gratis* naamsvermelding wilt stuurt ons dan een mailtje.

2. Uitgebreide vermelding met algemene bedrijfsinformatie, duikpagina en een directe link

Op het moment u wilt dat u meer bedrijfsinformatie wilt vermelden op Duikadvies.nl is dit mogelijk. Op het moment u hiervoor kiest krijgt u het volgende:

  • Een eigen duikpagina met uw bedrijfsgegevens gelinkt van de duikwinkel regio overzichtspagina;
  • Vanaf uw eigen duikpagina een link naar uw website en of webshop;
  • Een overzicht van uw openingstijden.

Op het moment u bovenstaande mogelijkheid wilt benutten kost u dit 179 euro excl. BTW per jaar. Een advertentiemethode die zeker goedkoper is dan adverteren in Google Adwords. Nog niet overtuigd of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Stem of voeg toe aan:  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Plaats dit bericht op Twitter
Filed under: Duiknieuws

Leave a Reply