Duiken vanuit een helicopter

17/02/2011 by: Trademedia.nlRemko Jonkers

Willemstad – Curaçao heeft de primeur heliduiken. Sinds kort is het mogelijk om een duik vanuit de helicopter van Blue Skies te maken. De duikers worden hierbij in volle duikbepakking naar de duikplaats gevlogen. De helicopter vliegt onder de Juliana brug door om vervolgens over de Pontjesbrug in het hart van de stad de haven te verlaten.

“Na de lancering van ons nieuwe product tijdens de Regatta staat de telefoon niet stil!” zegt Niels Jorissen. De eigenaar van Dive Charter Curacao en George Tielen van Blue Skies Helicopters hebben weer een primeur. Eenmaal op de duiklocatie aangekomen gaat de helicopter stil boven het water hangen op een hoogte van ongeveer twee meter. De twee duikers klimmen uit de heli en laten zich achter over het water in vallen. Dit alles wordt vastgelegd door een fotograaf die op de boot van Dive Charter Curacao staat. Hierna volgt een door een divemaster begeleide duik op het grootste wrak van het eiland, de Superior Producer. “Uniek op het eiland en voor zover wij weten in de hele wereld“, aldus beide avonturiers.

Stem of voeg toe aan:  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply