Duiken Tobago-Trinidad

01/03/2011 by: Trademedia.nlRemko Jonkers

Tobago is 43 km lang en 11 km breed, te vergelijken met 3x Texel. Het landschap wordt bepaald door bosrijke heuvels, watervallen, schilderachtige dorpjes en een grillige kustlijn met idyllische baaien. Hier bevind zich ook het oudste beschermde regenwoud van het westelijk halfrond.

De bevolking is uiterst vriendelijk en doordat iedereen Engels spreekt is het makkelijk een praatje aan te knopen. Tobago is nog authentiek en kent een opkomend kleinschalig toerisme.

Tobago is een van oorsprong vulkanische eiland, gelegen 30 km ten noorden van Venezuela in het uiterste zuidoosten van de Caribische zee. Tobago vormt samen met Trinidad een onafhankelijke republiek en zijn lid van de Britse Gemenebest. Aan de Britse overheersing danken de eilanden hun voertaal Engels en het rijden op de linkerweghelft.

 

Stem of voeg toe aan:  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Plaats dit bericht op Twitter
Filed under: Bestemmingen
Tags: , ,

Leave a Reply