Duiken El Gouna

01/03/2011 by: Trademedia.nlRemko Jonkers

El Gouna ligt in het vasteland van Egypte aan de Rode Zee, ofwel een half uur rijden ten noorden van Hurghada. Het wordt gezien als de meest vriendelijke vakantie bestemming van Egypte.

Het is een redelijk nieuwe en duikbestemming in Egypte. Duiken, windsurfen en de zon staan centraal in El Gouna. El Gouna is zowel boven als onder water meer dan de moeite waard. In het stadje El Gouna kunt u door de kronkelige straatjes lopen, typische Egyptische winkeltjes bezoeken en er zijn restaurants. El Gouna is een kleine stad gelegen in Egypte, ca. 50 kilometer ten noorden van Hurghada.

El Gouna ligt in het vasteland van Egypte aan de Rode Zee, ofwel een half uur rijden ten noorden van Hurghada. Het wordt gezien als de meest vriendelijke vakantie bestemming van Egypte. Het is een redelijk nieuwe en duikbestemming in Egypte. Duiken, windsurfen en de zon staan centraal in El Gouna. El Gouna is zowel boven als onder water meer dan de moeite waard. In het stadje El Gouna kunt u door de kronkelige straatjes lopen, typische Egyptische winkeltjes bezoeken en er zijn restaurants. El Gouna is een kleine stad gelegen in Egypte, ca. 50 kilometer ten noorden van Hurghada.

In El Gouna zitten verschillende luxe hotels maar ook gezellige restaurants en barretjes. De onderwaterwereld kent een flora en fauna die slechts op enkele plaatsen in de wereld te vinden is.

 

Stem of voeg toe aan:  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Plaats dit bericht op Twitter
Filed under: Bestemmingen
Tags:

Leave a Reply