David Blaine Wereldkampioen Adem Inhouden

17/02/2011 by: Trademedia.nlRemko Jonkers

De Amerikaanse magiër en allround aansteller David Blaine heeft in de Oprah Winfrey Show het onvolbracht geachte volbracht. Blaine hield gedurende 17:04 min/sec zijn adem in. Om daarna weer gewoon verder te leven. Blaine vertoonde zijn stunt tijdens een live-uitzending van de Oprah Show. Blaine werd bijgestaan door een medisch team, dat niet hoefde in te grijpen. Een eerdere poging van Blaine strandde toen hij bewusteloos geraakte.

Hoewel Blaine er van uit ging dat zijn hartslag vanavond naar een extrazuinige steady 20 BPM zou gaan, bleek dit niet het geval. Maar ondanks een onregelmatige hartslag van rond de 100 hield Blaine het toch vol. “I feel great,’ aldus een opgeluchte Blaine na zijn record. Blaine ver- pulverde daarmee het oude record van 16 minuten nogwat.

Stem of voeg toe aan:  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply